Jump to content
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Recommended Posts

7 hours ago, Avar said:

Hey! Thanks for mentioning me twice! ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

On top of the awesome-as-usual daily uploads, we're starting to find all kinds of buried treasure from the FTP and unsorted submissions! Special thanks today to @ghostlost @Circo @RetroHumanoid @DamnedRegistrations @Mykillvee @JSinn @Yeuxkes @ripsnort6 @gremlin72 @knewlife @Andyman @zbboc and a special mention for @SupraKarma for his ongoing Sega Dreamcast work.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on the road for the next few days so this weeks vid will be delayed. In the meantime, thank you to @Circo @DamnedRegistrations @MADrigal @Kondorito @diskmach @VoidWalker @husko @Krakerman @ghostlost @Mykillvee @NEO207 @processedmeat @maxcade for today's uploads!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By immortalsoule
      I've got the latest hyperspin. Did the standard install. Ran it. Then put the upgraded hyperspin in.
       
      All the settings are correct, the path, the mame 0.187 64bit), the extension (zip).
       
      When i load it, it will launch "1" game then it pretends like the rest aren't there. 
       
      I even have the filter to only show the roms that are there.
       
      All the roms have been tested on Mame64 directly and Mala and play perfectly. Hyperspin just seems to be a confusion in it's self.
×