Jump to content
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Gerurver

HS 1.4 with Intel HD scrambled video's (some)

Recommended Posts

Hai There,

I do a sync, and some video's are scrambled.

the are all MP4.

so i deleted the complete folder of Sega Genesis, and did a sync again.

the first *3 ninjas kick back* is a MP4, and play with every player good, but in HyperSpin it is scrambled.

the second movie, 6-pack is also a MP$ and play good in HyperSpin??? the only diff is in the folder if you choose big grids, you see a EmuMovies Video Snap logo, (6-Pak) all others are the preview of the movie.

 

Can somebody give me some good directions?

 

Greets,

 

Ger

 

1.jpg

image1(1).jpeg

image1.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this is an issue with hyperspin and intel gpu. Not sure if there is another work around but I think you need to use FLV instead of mp4. Its not ideal but its the only fix I no of or you can get a different video card. There is a converter available at emumovies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah it's flv videos only for certain integrated intel gpus. I'm fortunate on my laptop that I have a dedicated gpu as well as integrated. I just instructed the dedicated card to handle hyperspin and it fixed the problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah it's flv videos only for certain integrated intel gpus. I'm fortunate on my laptop that I have a dedicated gpu as well as integrated. I just instructed the dedicated card to handle hyperspin and it fixed the problem. 

 

But, why are other MP4 showing Okay? And the other not? Its strange;-) and Where Can you instruct the dedicated the card to handle hyperspin?

 

Greets,

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Gerurver said:

 


Okay tested.
Same result emoji17.png

I Can add a sample(picture if you want?)

Greets,
Ger

 

Try this one

3_Ninjas_Kick_Back_(USA).mp4

I'm familiar with the issue, though I do not have a way to test locally unfortunately.  So I don't need screenshots but I do need to narrow down just what HS is having an issue with.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thats an SQ video file, im wondering if its a bitrate issue, as the encoding parameters are basically the same.  I have severely ramped up the quality of the mp4 HQ videos this last year.   Im going to ponder on this for a bit.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thats an SQ video file, im wondering if its a bitrate issue, as the encoding parameters are basically the same.  I have severely ramped up the quality of the mp4 HQ videos this last year.   Im going to ponder on this for a bit.  


Okay, so all video's are not compatible now?(accept de SQ)?

What is de best solution to get the good movies?

Buy a diff video card?

Greets
Ger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Masterbaite
      Hi guys,
      i have MAME configures and running on hyperspin, everything works besides, my video snaps I've downloaded a full pack to match my roms from emuparadise, all *.mp4 files, but they show only black screen and sound. I've test with one from emumovies and it works! Is it a conversion problem?
      Anyone knows how to solve it, it's about 17gb of video, it's a lot to download one at a time from emumovies.
      Thanks, best regards
    • By arielabinal
      Hola tengo funcionando hyperspin en una raspberry pi3. Quería saber como cambio la intro (video) de inicio. No se como llegar a las carpetas dentro del hyperspin. Conecto una pc a mi red wifi y detecta la raspberry pero solamente aparecen algunas carpetas y no encuentro la parte para cambiar el video. Gracias 
×