Jump to content
HyperSync, HyperList and FTP are now back online ×

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

joe35car

Alternative videos folder

Recommended Posts

On the new HyperSync how to I set where my Videos are? Old version there was section to where it asked you. Now all I see if you want to check it on or off but it can't find my folder in my other HDD.

Thanks

Nevermind I think I got it. :)

Well It works on Mame but when it looks for videos for Mattel Intellivision I get an error that it can't find it. I don't want to keep teh videos in the default file. I want it to look for it in my other hard drive. I can't find a way to point it there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I still can't figure out how to point to the new folder where I want my videos stored. I start HyperSync click on folders settings then click on alternative videos folder on. OK so how do I set the path to the folder?

I guess unsupported systems like a2600 a7800 can't use this function. Oh well after editing the ini for the unsupported systems I have them pointing to my folder and works now. Thanks for this awesome Front-end and all the features.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah i think i'm overlooking this one also..... my vids are in another location and i can't find the option to enter the details of the location into hypersync..... where did you find it

Share this post


Link to post
Share on other sites
It looks in the settings ini file per system for the path in the [video defaults] section

sweet thx..... i did over look this.... i didn't even have the info set in hyperHQ! :facepalm:

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem I had when I created the GameCube wheel I checked exe instead of sub folders that's why I never seen a path to point my videos to lol. Awesome work everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It looks in the settings ini file per system for the path in the [video defaults] section

I have this all setup, it seems to not work with "Mapped Network Drives" like "H:\media\videos\" or network paths for example "\\freenas\arcade\media\videos\". Hyperspin is happy, happy, happy with either. Anyone else have this issue or can someone confirm my experience? Any help is much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this all setup, it seems to not work with "Mapped Network Drives" like "H:\media\videos\" or network paths for example "\\freenas\arcade\media\videos\". Hyperspin is happy, happy, happy with either. Anyone else have this issue or can someone confirm my experience? Any help is much appreciated.

 

I'm having this exact same issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue here.

Videos working in Hyperspin from network share and listed correctly in ini-file - but HyperSync does not recognize it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...