Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fr0stbyt3

Hyperbase Live: Public Beta

Recommended Posts

Testing out updates to the API. So, you may have trouble logging in for a few moments. This should fix the issue where users with the correct password could not log in. 

 

Edit: Changes are live. If you previously had an issue with login, please try again. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

BETA 2 IS NOW AVAILABLE!!

 

New Features

  • Single Console Sync
  • Add systems reads menu XML
  • Percent loading bars
  • Feedback on each file download
  • Resize tiles
  • Custom icons from JayC and THK

Bug Fixes

  • Long syncs failed
  • Users with special characters could not log in
  • Clicking sync multiple times causes animation to spin forever

 

Just run the updater!

 

(Link is in the first post if you don't have beta 1.)

 

Still to come for Beta 2

  • Full XML Support (right now I am not reading games out of the xml)
  • Game database tab validation
  • Stop sync per console
  • Additional loading animations
  • Emumovies user level detection

post-16943-0-43085600-1460141990_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I already broke it. I ran the updater and it's telling me that it's up to date and doesn't download the new beta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I already broke it. I ran the updater and it's telling me that it's up to date and doesn't download the new beta.

 

Got it, try again please :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue, but downloaded the installer from page 1.

 

Are the other systems pics to be created yet?

 

Yeah, JayC is hard at work on them. There are about 70ish in the database now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

And what about the Main Menu media, is that also coming?

 

Well of course :D

 

It's disabled until we have the media uploaded and tested. I could enable the tab, but the dropdowns won't find media. Guessing it will be a few more weeks before we're ready to test that. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright, I broke it again lol. After it downloaded and installed I got an installation error (see image). I haven't tried syncing it yet, but it didn't import any of my settings from the previous version. I had to set my logins and install path again, so I guess that error could've been referring to the settings import failing?

 

EDIT: Forgot to mention that after I logged in with my HS login I checked the settings.json file and it only contained that info, so it definitely didn't import my old file.

post-47647-0-29345100-1460144931_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I reset the settings file on purpose with that last build. So that isn't a bug. It shouldn't happen after this though.

 

As far as it saying it failed, I need to look into that. I'm sure its just an error with the updater and not the app. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok cool. I'll do a sync here shortly just to make sure everything with the app is functioning properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok cool. I'll do a sync here shortly just to make sure everything with the app is functioning properly.

 

The updater bug is patched in the latest. Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, JayC is hard at work on them. There are about 70ish in the database now.

Yeah, JayC is working very hard on em ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah...don't forget to mention THK who created all the great looking logos :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah...don't forget to mention THK who created all the great looking logos :)

 

I didn't know that. Thanks THK!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha, really no biggie. Happy slave away as usual on my own hit n run time schedule :)

 

They better get used! And JayC is making that happen.

 

(I really need to get back on them, but genesis n megadrive are being a pain and there were some new games around to play)

Share this post


Link to post
Share on other sites

So what do you guys think of beta 2 so far?

Sent from my SM-G935T using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Must be that good they are speechless!

Right! It's a little too quiet...

Sent from my SM-G935T using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

ummm the updater never stopped at 100 percent..Up to 125 percent

 

is there anywhere to download the latest beta 2 without updating? Updater just isnt working for me, got up to 150 percent before i canceled it tried to run it again and the the splash screen comes up and just sits there

Share this post


Link to post
Share on other sites

ummm the updater never stopped at 100 percent..Up to 125 percent

is there anywhere to download the latest beta 2 without updating? Updater just isnt working for me, got up to 150 percent before i canceled it tried to run it again and the the splash screen comes up and just sits there

Link is on the first page.

So odd, the updater has been working flawless so far. I'll test it a little more after today.

Sent from my SM-G935T using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

done the update tryed it then rebooted machine then tried again and keep getting this

 

roblem signature:
  Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    hyperbaseLive.exe
  Application Version:    0.36.1.0
  Application Timestamp:    567397ff
  Fault Module Name:    hyperbaseLive.exe
  Fault Module Version:    0.36.1.0
  Fault Module Timestamp:    567397ff
  Exception Code:    80000003
  Exception Offset:    00000000002bc799
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.768.3
  Locale ID:    2057
  Additional Information 1:    6d1d
  Additional Information 2:    6d1dfa3667e3e7882656eca2dabbecf6
  Additional Information 3:    0d3a
  Additional Information 4:    0d3a8a99c775fcd6e16da4de418e2d91

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
 

 

there is some windows updates so doing them just incase. even ran as administrator to see if that sorted it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...