Jump to content
Sign in to follow this  
kokoski

Nulldc causes black screen in 1.0

Recommended Posts

Nulldc doesnt even start, the screen just goes black and I have to cntrl-alt-del to close autohotkey. I've done some digging to try and find a fix. Tried some of the ideas I've found and they didnt seem to work. Should nulldc 1.6 work out of the box with 1.0 just like other emulators or is something else needed to be done. Nulldc works just fine outside HS, and the resolution is set for the same as HS. I'm using cdi's, and everything was setup exactly the same as other emulators, using the right file extensions, points HQ at the right folders etc. Anyone have any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i havent tried nulldc in a long while with Hyperspin but i believe hs writes to the config file to the "default" game line and when it start... it loads from there. I believe that line had to be clear on the setting file and also that option to load from a default image needs to be selected.

its been a while so i can be totally wrong on this..

check in the scripts section on the forum to see if there is any special instructions for nulldc

Share this post


Link to post
Share on other sites

the same thing happens to me ! can any one help ? DynamiteSJ- you say (I believe that line had to be clear on the setting file) what setting file thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah I've already checked out and tried the scripts posted there along with the settings. I've recompiled and the whole 9 yards. HS just freezes when I've tried using those. As far as the settings I've tried both the default ones and the ones under posts containing scripts all with no luck. If someone has gotten theirs working and could post their settings/script portion would really love to try it out, thanx,

Share this post


Link to post
Share on other sites

please use the [code ] brackets and post:

hyperlaunch.ahk

dreamcast.ini

settings.ini (for the emulator)

thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a friend take a look and he took care of it for me, got it to work, thanx for the suggestions that people had pm'd me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

how about posting what the fix was since other people were experiencing the problem ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
How did you fix it? i am having the same problem here

Hello and welcome to the forums!

We need a little more information please.

What version of HyperLaunch are you using?

What version of the emulator are you using?

What version of the NullDC.ahk module are you using?

Is your HyperLaunch setup up to date?

Please post your HyperLaunch log with logging set to "Troubleshooting".

Thanks,

Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using an older Module.... you have to enable bezel in the settings to make it work they goofed the Module... if thats the older module it is :)

Edited by austin585

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...