Jump to content
jcarrasco09

Help! games not auditing on my hyperspin ui

Recommended Posts

Hello I am new to using Hyperspin. I dowloaded it following a guide on youtube made by Simply Austin, but when I go to audit my games on the rocketlauncher UI it says "Error parsing database files, Make sure the XML is well-formed. An error occurred while parsing Entityname. Line 326, position 40." but when i click on manually launch games using rocketlauncher they load just fine. Can someone help me sort this out?

help.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

That means your database file has errors in it, download a new one from HyperList. As a side note, a lot of your system names don't match the official names which will cause you issues using some of the modules. You should name your systems to the names found on HyperList and/or the RocketLauncher/RocketLauncherUI/Media/Icons folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, that has happened to me too. What you can too, is (alternative of what agent says, if you want to) use note++ and go to where the error says, line 326 and position 40, it's indicating you have a non aceptable character , like a " * %^ or whatever... change it and then change the rom's name and media..... and I hope it is only one

Sent from my SM-G900W8 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/19/2017 at 7:49 PM, agent47 said:

That means your database file has errors in it, download a new one from HyperList. As a side note, a lot of your system names don't match the official names which will cause you issues using some of the modules. You should name your systems to the names found on HyperList and/or the RocketLauncher/RocketLauncherUI/Media/Icons folder.

Thanks this fixed the problem. Only thing is now that I have done this now my games are a bit laggy and some get stuck?? before when i manually launched them i didn't have that problem. any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By zanaga
      Hola como estan?
      estoy teniendo un problema con menu, baje un pack de n64 y cuando lo instalo el dibujo de anterior/siguiente juego no aparece abajo en el medio sino que esta en todo el centro de la pantalla y no se como acomodarlo (Adjunto imagen del menu al que me refiero)
       
      El otro problema que tengo es que cuando instalo los juegos del pack famicon de 550 juegos solo me reconoce 79, es la primera vez que me pasa, rehago la database y solo reconoce 79.
       
      Muchas gracias por su ayuda

    • By hawkfanz
      I use rocketlauncher to start mame64 games in hyperspin but the first game on a fresh windows startup takes 20 seconds to start.  After closing this game the next game will open almost immediately. I know others have asked this question but I can’t find a solution. I have no anti-virus running, no windows defender, no rocketlauncher fades or bezels. I updated the mame64 version to the 209 no nag from 197 no nag with no change. Any help or suggestions would greatly be appreciated!!
    • By roguen1
      Hello , i don't know if this is the correct place to post this , but i have a problem for a while that i have never figured out whats cause it , and is the fact of that in the transitions , from start to end, it appear this horizontal lines all over the screen , and it's bit annoying , i have done everything to trying to resolve this issue (update drivers , windows , download hyperspin again etc) and it still there , what could be? 
      (sorry if my english is bad)
       

×
×
  • Create New...