Jump to content
mankin

Cannot view video snap on MAME game theme in Hyperspin - SOLVED

Recommended Posts

Hi:

I'm having a problem viewing the video snap for Guerrilla War (gwar) for MAME in Hyperspin. I have the video snap and it plays fine on its own, but in Hyperspin the theme loads up and I can hear the video snap but not view it in the theme window. I believe it is an xml error - the video is not being placed where the window is; however, I do not know how to fix this.  I'm hoping someone can instruct me on how to do this. I have attached the theme and here's what the xml says:

  <?xml version="1.0"?>

-<Theme>

<video start="none" type="grow" bshape="round" bcolor3="0" bcolor2="0" bcolor="0" bsize3="0" bsize2="0" bsize="10" delay="0.5" time="2.5" forceaspect="none" below="no" r="-7" y="309" x="211" h="524" w="398"/>

<artwork1 start="bottom" type="none" delay="0" time="2" y="531" x="213" rest="none"/>

<artwork2 start="top" type="grow" delay="0" time="2" y="128" x="507" rest="none"/>

<artwork3 start="none" type="none" delay="0.5" time="1" y="70" x="227" rest="none"/>

<artwork4 start="left" type="none" delay="0.5" time="2" y="603" x="74" rest="none"/>

</Theme>

gwar.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep that was it.  I re-downloaded the the video snap from emumovies and that fixed it. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...