Jump to content
jevansoh

Letters not showing when skipping right/left

Recommended Posts

I have my setup nearly complete and am happy overall, but I can't seem to figure this one out.

No matter which system I select, when I skip left/right, by letter, the letters don't actually show up.  It skips by letter just fine, it's just that the letters don't show.

I have the letters in the ...images/letters sub-folder.  Is this correct?

What am I missing?

Thanks,

--J

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have my mame.xml indexed.  Here's an example.  <game name="ad2083" index="true" image="A">

I have indexes set to on in HyperHQ as well.

I don't know what else it could be...

Thanks,

--J

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are your letters saved as ABCDE or are they abcde? HS is picky about matching case so if your index uses image="A" and the image is actually "a" it could be getting confused.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Avar said:

Are your letters saved as ABCDE or are they abcde? HS is picky about matching case so if your index uses image="A" and the image is actually "a" it could be getting confused.

I'll check this out right away... Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...