Jump to content
NEO207

Some wheels are shifted to the right since latest update

Recommended Posts

Hello. Since the latest Hyperspin update, I got some wheels which are shifted to the right and I can`t figure out the reason.

Any ideas?

 

In the picture it is FIX IT FELIX but I got a lot more :/

 

IMAG3717.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, thatman84 said:

Its been reported as a bug but not fixed yet. :(

Ok Thanks. I am thinking about going back to 1.4 ... hmm...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, NEO207 said:

Ok Thanks. I am thinking about going back to 1.4 ... hmm...

So long as the 1803 windows update doesn't affect you theres no harm in it

Share this post


Link to post
Share on other sites

I SOLVED THIS PROBLEM - Just open the "shifted" wheels with a program like photoshop, paint, or picture it and choose "save as... PNG". It seems like

these files were JPGs or BMPs and I only changed the name from xxx.jpg to xxx.png --> so it wasn`t a real PNG file.

Just open and save the picture as PNG and the problem should be gone!

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/17/2018 at 2:10 AM, NEO207 said:

I SOLVED THIS PROBLEM - Just open the "shifted" wheels with a program like photoshop, paint, or picture it and choose "save as... PNG". It seems like

these files were JPGs or BMPs and I only changed the name from xxx.jpg to xxx.png --> so it wasn`t a real PNG file.

Just open and save the picture as PNG and the problem should be gone!

Did you have to open each file individually or somehow do it in bulk?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, malarrya said:

Did you have to open each file individually or somehow do it in bulk?

I had to repair 5 or so.  So I opened them individually 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My D&D System uses a horizontal wheel so I think that is the real problem. I'll try bulk converting all the images to JPG then bulk converting them back to PNG but I really don't think that will do any good. My Sophos AV really hates the new hyperspin.exe and doesn't care one bit how many times I tell it to exclude these files and folders from scan. This makes it really difficult to do anything with Hyperspin anyways.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, malarrya said:

My D&D System uses a horizontal wheel so I think that is the real problem. I'll try bulk converting all the images to JPG then bulk converting them back to PNG but I really don't think that will do any good. My Sophos AV really hates the new hyperspin.exe and doesn't care one bit how many times I tell it to exclude these files and folders from scan. This makes it really difficult to do anything with Hyperspin anyways.

What is D&D? 

Hope you solve your problems,  I am happy that I found a solution for everyone with a similar setup like mine.  Kind regards 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By zanaga
      Hola como estan?
      estoy teniendo un problema con menu, baje un pack de n64 y cuando lo instalo el dibujo de anterior/siguiente juego no aparece abajo en el medio sino que esta en todo el centro de la pantalla y no se como acomodarlo (Adjunto imagen del menu al que me refiero)
       
      El otro problema que tengo es que cuando instalo los juegos del pack famicon de 550 juegos solo me reconoce 79, es la primera vez que me pasa, rehago la database y solo reconoce 79.
       
      Muchas gracias por su ayuda

    • By hawkfanz
      I use rocketlauncher to start mame64 games in hyperspin but the first game on a fresh windows startup takes 20 seconds to start.  After closing this game the next game will open almost immediately. I know others have asked this question but I can’t find a solution. I have no anti-virus running, no windows defender, no rocketlauncher fades or bezels. I updated the mame64 version to the 209 no nag from 197 no nag with no change. Any help or suggestions would greatly be appreciated!!
×
×
  • Create New...