Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Announcement

    Sorry for the recent downtime. Still much to do but we have the site updated, secure and back online.  Expect more changes.

DK64 Graphical Glitches using Glide64 - Blueprints and Diddy's face


Recommended Posts

Hey guys, I've been using Glide64 on M64Plus FZ since it runs way better than GlideN64, but I've encontered some graphical bugs.

Snider blueprints shows all of them unlocked, even though I only have 3. On GlideN64 it shows up correctly.

And Diddy's face on the gongs shows up colored, but it should only show up as a black mark. Also on GlideN64 it shows up correctly.

Anybody knows how to fix this? any specific setting I should change?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Similar Content

    • By patrullazombie
      created with HyperTheme 1.1.5
    • By iamthamiz
      Hi Guys if your trying to set up M64plus FZ on android this is what i did to get my one up and running with NVida Sheild TV
       
      exe=org.mupen64plusae.v3.fzurita/paulscode.android.mupen64plusae.SplashActivity
      parameters=
      romextension= n64,z64,zip,v64
      searchsubfolders=false
       
    • By Wandurlust
      Hi all, It seems retroarch (at least on android) has removed their Mupen64plus core and replaced it with Mupen64plus-next. My hyperspin (Nvidia shield) won't launch N64 games anymore because it's trying to launch a core that no longer exist. I have tried editing my "Nintendo 64.ini" file with multiple variations to get the new core to launch, but I cannot get it to work. Anyone know the new core parameters off hand? I've searched quite a bit and am coming up empty.  Just to clarify I'm looking for the "Parameters =" line under the exe= that determines which core retro arch will use. I have confirmed manually loading the "Mupen64Plus-Next" core works with content. I just can't seem to get the command line correct to have it launch from hyperspin. Any help is appreciated thanks! I have already switched to it launching "Mupen64 FZ" in the meantime, but I prefer the launch coming from retroarch because FZ resumes mid-game where you left off when starting from hyperspin, and I prefer the WOW factor of games loading from the title screen.
×
×
  • Create New...