Jump to content
Sign in to follow this  
BadBoyBill

HyperSpin 1.3 Update Release

Recommended Posts

I didn't see a HyperSpin 1.4 request thread but I have a simple request.

in HyperHQ can it be set so that the text fields for Folders be set so that manual typing can be done.

Alot of times I'll will change stuff up and all i have to do is change one small letter. But I can't do it manually. I have to go through the pain that is going through a Windows Dialog through 10 folders to select the new folder. Hope that makes sense

Xagesz out

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've always been curious why you can change the settings for wheel text, like color, style, and size, but can't change the settings for the Game Text with HyperHQ

Settings/MAME.ini - Game Text settings

[Game Text]
game_text_active=true
show_year=true
show_manf=true
show_description=true
text_color1=0xffffff
text_color2=0x808080
stroke_color=0x000000
text_font=Style2
text1_textsize=26
text1_strokesize=7
text1_x=32
text1_y=610
text2_textsize=36
text2_strokesize=8
text2_x=30
text2_y=640[/Code]

Share this post


Link to post
Share on other sites

First off, thanks so much for this update, the MP4 support makes a world of difference! I am running into a bug of some sort... whenever I try and enter a wheel it just reloads the main menu. It also pauses everything whenever I hit the Esc or Q buttons to exit, pressing them a second time resumes everything.. (I'm using the default key layout)

I'm running Windows 7 x64 and just barely updated to Flash 11. I imagine I just need to update something else, a pointer would be appreciated. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
First off, thanks so much for this update, the MP4 support makes a world of difference! I am running into a bug of some sort... whenever I try and enter a wheel it just reloads the main menu. It also pauses everything whenever I hit the Esc or Q buttons to exit, pressing them a second time resumes everything.. (I'm using the default key layout)

I'm running Windows 7 x64 and just barely updated to Flash 11. I imagine I just need to update something else, a pointer would be appreciated. Thanks!

You missing something, like a DB etc.. Post your logs. Also, the Q & S keys are part of Hyperlaunch and can be changed if you find yourself hitting them on accident

Share this post


Link to post
Share on other sites
First off, thanks so much for this update, the MP4 support makes a world of difference! I am running into a bug of some sort... whenever I try and enter a wheel it just reloads the main menu. It also pauses everything whenever I hit the Esc or Q buttons to exit, pressing them a second time resumes everything.. (I'm using the default key layout)

I'm running Windows 7 x64 and just barely updated to Flash 11. I imagine I just need to update something else, a pointer would be appreciated. Thanks!

Plug in some speakers if you don't have any plugged in. That will correct it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You missing something, like a DB etc.. Post your logs. Also, the Q & S keys are part of Hyperlaunch and can be changed if you find yourself hitting them on accident

It actually fixed itself... nothing really changed, didn't reboot or anything. Maybe it just took a while for the flash update to go into effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Plug in some speakers if you don't have any plugged in. That will correct it.

LOL, I turned on my wireless headphones... I guess I did change something. Its good to know about this for future reference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm no expert but transitions utilize transparencies that require use of the flv's codec.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ok, thats what I was guessing. I tried changing my startup video to mp4 and noticed it was locking up Hyperspin. So is this only limited to system and game videos?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an update, I have seen a few of the issues you guys posted and will be working on them. In the mean time I am putting up an update right now that has only one change and this is one you will like ALOT.

HyperSpin 1.3.1

Changes:

Much improved start up time. No more waiting like 5 seconds for HS to start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think something broke in this new update.....I wasn't really having problems Starting up Hyperspin, but now themes lag and hitting esc to bring up the exit prompt lags a LOT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, thank you sir! this new feature helps me and many here even more in making the ultimate pro cabinet, since I'm stripping my pc completely of windows, so it can boot right into hyperspin, awesome :)

Just an update, I have seen a few of the issues you guys posted and will be working on them. In the mean time I am putting up an update right now that has only one change and this is one you will like ALOT.

HyperSpin 1.3.1

Changes:

Much improved start up time. No more waiting like 5 seconds for HS to start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried restarting my computer and redownloading 1.3.1, something is defiantly up. Everything seems more laggy now other than the startup video (which wasn't a problem for me anyways in 1.3).

Edit: Actually, going back to 1.3 I did notice the 5 sec or so startup time for hyperspin. However, in 1.3.1 while it boots up fast, everything within hyperspin seems laggy :/

Edited by Cruel Moose

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well the 1.3.1 isn't fully official, let me know if you guys can tell any difference in startup time vs general feel, it it makes things slower then I can pull it and revert back or fork off in 2 directions releasing 2 HS' at a time, this change isn't something I can't have you guys set in settings

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well the 1.3.1 isn't fully official, let me know if you guys can tell any difference in startup time vs general feel, it it makes things slower then I can pull it and revert back or fork off in 2 directions releasing 2 HS' at a time, this change isn't something I can't have you guys set in settings
Hi, startup time is faster compared to the previous version, but I just tested the mame wheel and spinning the wheel lags a great deal when switching games, i even noticed a quick freeze and then the wheel seemed to quickly skip two games while i was trying to choose a game, this is probably cause it's lagging.

Just went back to 1.3, yes, slower startup time, but the wheel runs smooth again.

Edited by computron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the input:

I have a new version to test, but I can't get connected to my server for some reason to upload a newer version, I'll keep trying and will let you guys know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, the newer 1.3.1 is up with some changes, let me know if it's any different. I forgot to do something in the previous update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, just tested this, i still notice the lags when switching games, I'm going to restart computer to see if that changes anything

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×