Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Wheel Sounds'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Believe the Hype!
    • HyperNews
  • HyperSupport
    • HyperSpin
    • HyperSpin Android
    • HyperSpin 3rd Party Applications
    • HyperWorld
  • HyperStudio
    • Graphic & Theme Creation
    • Cabinets and Projects
  • HyperBase
    • HyperBase Live
    • HyperSync
    • HyperBase Databases
  • HyperPin
    • Content and Support
    • HyperPin Cabinet Forum
  • 1st Hyperspin Club's Club Brainstorm
  • 1st Hyperspin Club's History
  • Hyper Metal MoshPIT's Welcome brothers and sisters
  • Unofficial Tutorials's You Tube Releases

Categories

  • HyperSpin
    • HyperSpin (Windows)
    • HyperSpin (Android)
    • 3rd Party Apps
  • HyperMedia
    • Arcade Systems
    • Computer Systems
    • Console Systems
    • Handheld Systems
    • Pinball Systems
    • Miscellaneous Systems
    • Other Media
    • HTPC Themes
    • Universal Themes
    • Hall of Champions
  • Supporter Section
    • Supporter Box Art
    • Accorsi's Awesomesauce
    • Bungles' Bunker RacerSpin Repository
    • darreldearth Deposit
    • Dubbloseven District
    • griffin518's Grotto
    • Kondorito Korner
    • SamVSsami Sector
    • spyloops Special
    • sulaiman Supreme
    • SupraKarma Ultimate
    • williecoiote's Wares
  • HyperPin
  • HyperPin Systems

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. arcader

    Wheel sounds not playing

    Hi guys What needs to be done to have wheel sounds play? I have a NES wheel with a couple of hundred mp3 files in this folder: D:\HyperSpin\Media\Nintendo Entertainment System\Sound\Wheel Sounds The sounds play fine in HyperSpin. If I remove all of those sounds and replace with some WAVs I have created myself, they don't play. If I delete the WAVs and just pop in 1 or 2 of the original MP3 files I don't think they play. If I re-save the WAVs as MP3s they don't seem to play. Is there any documentation about this? I must be missing something or being daft! Do you need a certain number of sounds files in the folder? Do they have to be MP3 - and of a certain bitrate etc.? Thanks for any help you can give me.
  2. radarbiter

    Nintendo Game Boy Wheel Sounds

    Version

    234 downloads

    225 sound effects to use for your Nintendo Game Boy wheel.
  3. Version

    205 downloads

    225 sound effects to use for your Nintendo Game Boy Color wheel.
×