Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Believe the Hype!
    • HyperNews
  • HyperSupport
    • HyperSpin
    • HyperSpin Android
    • HyperSpin 3rd Party Applications
    • HyperWorld
  • HyperStudio
    • Graphic & Theme Creation
    • Cabinets and Projects
  • HyperBase
    • HyperBase Live
    • HyperSync
    • HyperBase Databases
  • HyperPin
    • Content and Support
    • HyperPin Cabinet Forum
  • 1st Hyperspin Club's Club Brainstorm
  • 1st Hyperspin Club's History
  • Hyper Metal MoshPIT's Welcome brothers and sisters
  • Unofficial Tutorials's You Tube Releases

Categories

  • HyperSpin
    • HyperSpin (Windows)
    • HyperSpin (Android)
    • 3rd Party Apps
  • HyperMedia
    • Arcade Systems
    • Computer Systems
    • Console Systems
    • Handheld Systems
    • Pinball Systems
    • Miscellaneous Systems
    • Other Media
    • HTPC Themes
    • Universal Themes
    • Hall of Champions
  • Supporter Section
  • HyperPin
  • HyperPin Systems

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 5 results

  1. Hey guys, I've posted this in the VPforums, but hoping that I may get some help from you guys as well. I've got (2) issues: 1) I've been working with VP with plans to launch in HyperSpin FE. Right now, my issue occurs whether I launch directly from the VP.exe or in HyperSpin. Upon loading, the graphics, visuals, etc. are all loading just fine. I can play the games, but I am not getting most sound through my speakers. I am hearing some sounds; mp3 files associated with certain games, etc but not the vast majority. The issue appears to be that when the table is loaded, Visual Pinball automatically opens up its own channel in my windows sound mixer (Windows 10). That's not a problem, but by default, it is loading it as a muted channel. I have to right click to open up the sound mixer, unmute, and then I an adjust the sound freely and hear everything, which I don't want to do every time I load a table. Am I missing something basic? Or is there a script that I have to edit so that the sound is not muted by default? 2) I can open a game in HyperSpin (with the exception of the sound issue) just fine. However, when I try to close by my normal key (Esc), the table does not close. I have already selected the "Disable Esc" option in Visual Pinball, but still can't close it with Esc in HyperSpin. I have to hit "Q" twice to close instead. I'm thinking I'm missing something very simple here, but can't figure it out. Let me know if there is any additional info needed. I've been combing the forums and tutorials but can't find anything on this so any help would be greatly appreciated. Thanks!
  2. Hi All So simply put...., when I run a rom through "MAME" emulator, the sound works.....When I launch a mame rom through Rocket Launcher, the sound works. But if I start from Hyperspin, and I select a game "rom", the game is launched with no sound. Not only that, I have no sound at all on my computer until I close both MAME and Hyperspin. I can't even run a video on youtube at all until i close hyperspin. This has nothing to do with the sound mixer as nothing shows as muted when i open it while running hyperspin and mame. And has nothing to do with muted faders (since it seems to work fine when launched from rocketlauncher). Note: I had the same issue when running the Nestopia emulator for NES. But once I switched to Retroarch, the problem just went away. Any idea what could be the problem here? Thanks!
  3. Dakin23

    MAME SOUND

    Hey Fellas, How can I fix the "spotty" sound in my MAME roms?
  4. ZeroJay's Ultimate DooM Single player Collection - Sound pack View File Greetings, I Decided to upload the sound pack for ZeroJay's Ultimate DooM Single player Collection: it contains sounds to be played when ever you skip to the next wheel. enjoy Submitter klopjero Submitted 11/16/2016 Category Sound Packs HyperBase Version Media Dimensions File Count Credits  
  5. Version 1.14.1

    322 downloads

    Basically, this little program is full of features, but its main purpose is to lower (or mute) the volume after a time of idle and to bring it back when you move or press anything. Any suggestions? Let me know. Some features. Set the volume to a percent of the current volume after an amount of time (This is the default). Just mute the audio after an amount of time (Works on XP) Force the volume to a certain percent at startup. Force the volume to a certain percent when going idle (A definable percent instead of a percent of current volume). Definable FadeOut delay and FadeIn delay. Full-fledged application launcher with working dir, delay and restart options. Exceptions. You specify the exe file(s) you want. If one of them is active, it will not go idle. Volume per program. has the ability to change the volume to a certain percent if a process (program) is running. Splashscreen when idle. Shows some fancy graphics (optionally) that works like a screensaver when idle. Right click it in the traybar for a menu. A few more advanced options. Do not be alarmed by the number of options for it. Run it as it is to start with and then you can start fiddling with the settings.
×
×
  • Create New...