Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'this'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Believe the Hype!
    • HyperNews
  • HyperSupport
    • HyperSpin
    • HyperSpin Android
    • HyperSpin 3rd Party Applications
    • HyperWorld
  • HyperStudio
    • Graphic & Theme Creation
    • Cabinets and Projects
  • HyperBase
    • HyperBase Live
    • HyperSync
    • HyperBase Databases
  • HyperPin
    • Content and Support
    • HyperPin Cabinet Forum
  • 1st Hyperspin Club's Club Brainstorm
  • 1st Hyperspin Club's History
  • Hyper Metal MoshPIT's Welcome brothers and sisters
  • Unofficial Tutorials's You Tube Releases

Categories

  • HyperSpin
    • HyperSpin (Windows)
    • HyperSpin (Android)
    • 3rd Party Apps
  • HyperMedia
    • Arcade Systems
    • Computer Systems
    • Console Systems
    • Handheld Systems
    • Pinball Systems
    • Miscellaneous Systems
    • Other Media
    • HTPC Themes
    • Universal Themes
    • Hall of Champions
  • Supporter Section
  • HyperPin
  • HyperPin Systems

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. hi guys! well since i change to W10 and updated HS with RL i had a couple of troubles to get everything to work again, just a few systems nothing serious, but now i'm having a lot of troubles with SSF emulator. i found out that i didn't need a SCSI virtual drive to play the games, i can use a DT virtual drive as well but i had the idea that i only can use SCSI with HyperSpin, anyway now when i push enter to play a Saturn game it doesn't do anything, i can see the RL logo on the task bar and then it close itself, the emulator works fine by itself and launching it through RocketLaucherUI it does mount the games and launches the emulator but this doesn't happen through HyperSpin, please someone who can help me to end this HyperSpin set up endless nightmare so i can finally play!!
×
×
  • Create New...