Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tv'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Believe the Hype!
    • HyperNews
  • HyperSupport
    • HyperSpin
    • HyperSpin Android
    • HyperSpin 3rd Party Applications
    • HyperWorld
  • HyperStudio
    • Graphic & Theme Creation
    • Cabinets and Projects
  • HyperBase
    • HyperBase Live
    • HyperSync
    • HyperBase Databases
  • HyperPin
    • Content and Support
    • HyperPin Cabinet Forum
  • 1st Hyperspin Club's Club Brainstorm
  • 1st Hyperspin Club's History
  • Hyper Metal MoshPIT's Welcome brothers and sisters
  • Unofficial Tutorials's You Tube Releases

Categories

  • HyperSpin
    • HyperSpin (Windows)
    • HyperSpin (Android)
    • 3rd Party Apps
  • HyperMedia
    • Arcade Systems
    • Computer Systems
    • Console Systems
    • Handheld Systems
    • Pinball Systems
    • Miscellaneous Systems
    • Other Media
    • HTPC Themes
    • Universal Themes
    • Hall of Champions
  • Supporter Section
  • HyperPin
  • HyperPin Systems

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. Trying to sort something out and hoping someone here can help. I have an older Arcade Emulator cabinet that was running MAME on an old PC. I've now upgraded to a newer PC (w/ Win 10) and have put Hyperspin, Rocketlauncher, etc on this new PC and everything is working great. But when I plug it into my cabinet TV (via VGA) the resolution (frequency) is out of range. I get an initial boot screen where I see the Dell logo and everything is fine but then the monitor (TV) says '48.1 kHz/59.7 Hz Freq out of Range. Try other resolutions.' I have a Geforce video card in there and tried creating a custom resolution (640x480, 50Hz) setting but that didn't seem to work. I then removed the video card and went back to the integrated Intel Video Card. No luck there either. Have tried starting in 'Safe Mode' and in 'Low Resolution Mode' all with the same results. I get the Dell logo so clearly it can handle the initial resolution. But once the machine boots I get the msg above. Looking for any other ideas. Thanks
  2. I used the 'Hyperspin for Android' setup instructions pinned here to get Hyperspin running on my Nvidia Shield TV Pro. Everything works fine now but I'd like to add more systems to the wheel since there were only 21 systems included with the download. Would like to play others like Atari 2600, Jaguar, and Vectrex. Are there instructions somewhere on how to add new systems to the HS wheel? Digging inside the files I downloaded, I found the Main Menu.xml with a list of current systems on the wheel....do I just add systems manually to that list and download & create new Media folders for them?
  3. Does anyone know how to setup the nvidia grid streaming service with hyperspin on the Shield TV?
  4. Ok here goes nothing. I wonder if anyone else had this same problem I encountered. I bought a x-arcade tankstick that I configured to work for my hyperspin setup. IT worked flawlessly. Until I decided to change from having it hooked up to my tv at max resolution of 1360x768 to a pc monitor at full hd resolution of 1920x1080. now When I launch hyperspin the wheels just keep spinning endlessly . no controls seem to work. So I went to hyperHQ and turned off the trackball and it works fine. but without a trackball. everything works fine if I switch the resolution back down to 1360x 768. then I can turn the trackball back on and everything is back to normal. My question is: Is there a way that I can have both 1920x1080 resolution and a working trackball? Im forced to lower the resolution if I Want to use my trackball. ITs getting pretty frustrating. I doubt anybody here has had the same problem. BUt if you have a tankstick at home try changing the resolution and see if the same problem occurs for you and let me know how to fix it. PLEASE!
×
×
  • Create New...