Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Announcement

    Sorry for the recent downtime. Still much to do but we have the site updated, secure and back online.  Expect more changes.

Hypersync and the FTP are currently down to change servers. Thank you for your patience.

wflmn79

User
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wflmn79

  1. Hello all fellow members. Good-Day. I'm Bill! Looking for someone who have some experience and skill with trying to troubleshooting the rocketlauncher backend. I keep getting this error message everytime I launch... 

    Retroarch requires to setup your system_directory and place bios roms in there for "Sega CD" to function. Please do this first by running RetroArch-Phoenix manually.

    Do you or anyone perhaps know what that is, It's driving me crazy. I been trying for days to get this thing to work. :) 

  2. Sorry, but I have tried many different times to get this thing to work. Has anyone ever had a good answer to fix this issue? I try and continue with same problem every time I try to start the program at the first time during the installation. It's all until this day that it still arises with a current version of hyperspin. And with other community members just as well with same problem I'm having to start hyperspin. Is there a fix? What can be done?  😂😆

    [code]
    02:07:54 AM |  HyperLaunch v2.25c
    02:07:54 AM |  System Specs:
            HyperSpin Dir: C:\HyperSpin\HyperSpin
            OS: WIN_7
            OS Language: 0409
            OS Admin Status: No
            Monitor #1 (\\.\DISPLAY1): 1920x1080 (1920x1040 work)
            HyperSpin Res: 1440x759
            AHK Version: 1.1.07.03
    02:07:54 AM |  HyperLaunch launched directly
    02:07:55 AM |  HyperLaunch received "" and ""
    02:07:57 AM |  Cannot find C:\HyperSpin\HyperSpin\Settings\.ini <=====
    [/code]

×
×
  • Create New...