Jump to content

stiffbiff1

User
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stiffbiff1

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Location
    Marietta, USA

Recent Profile Visitors

227 profile views
  1. Also noticed after exit rocketlauncher is still running an has to be forced quit Dammes
  2. First Thanks for your response, The NES is now working when fade in is off. The atari 2600 never seems to launch the emulator, if fade in is off it does nothing,(once if gave an error message for Waiting for "Stella ahk_class SDL_app" WinWaitActive - Waiting for "Stella ahk_class SDL_app" and if I hit start several times it once showed a window.) if fade in is on it just sits on the loading screen. Here is some of the troubleshooting log 22:26:16:355 | RL | INFO | +16 | BuildScript - Loaded Multi-Player scripts 22:26:16:355 | RL | INFO | +0 | BuildScript - Loaded Statistics.ahk script 22:26:16:356 | RL | INFO | +0 | BuildScript - Loaded User Functions script from C:\Users\Matt\Documents\Interface\RocketLauncher\Lib\User Functions\Global.ahk 22:26:16:356 | RL | WARNING | +0 | BuildScript - "C:\Users\Matt\Documents\Interface\RocketLauncher\Lib\User Functions\Atari 2600.ahk" not found 22:26:16:357 | RL | WARNING | +0 | BuildScript - "C:\Users\Matt\Documents\Interface\RocketLauncher\Lib\User Functions\Emulators\Stella.ahk" not found 22:26:16:361 | RL | WARNING | +0 | BuildScript - "C:\Users\Matt\Documents\Interface\RocketLauncher\Lib\User Functions\Atari 2600\Emulators\Stella.ahk" not found 22:26:16:361 | RL | WARNING | +0 | BuildScript - "C:\Users\Matt\Documents\Interface\RocketLauncher\Lib\User Functions\Atari 2600\Zaxxon (USA).ahk" not found 22:26:16:361 | RL | INFO | +0 | BuildScript - Finished injecting functions into module 22:26:16:361 | RL | INFO | +0 | Main - Module is built 22:26:16:361 | RL | INFO | +0 | CheckFile - Checking if C:\Users\Matt\Documents\Interface\RocketLauncher\AutoHotkey.dll exists 22:26:16:370 | RL | INFO | +15 | Main - Running module 22:26:16:986 | MD | INFO | +N/A | Module initialized 22:26:16:010 | MD | INFO | +31 | GlobalUserFunction.InitUserFeatures - Starting 22:26:17:010 | MD | INFO | +0 | GlobalUserFunction.InitUserFeatures - Ending 22:26:17:010 | MD | INFO | +0 | StartModule - Started 22:26:17:010 | MD | INFO | +0 | StartModule - MEmu: Stella MEmuV: v4.0 MURL: MAuthor: MVersion: 2.0.4 MCRC: BF858702 iCRC: CB43D314 MID: MSystem: 22:26:17:010 | MD | WARNING | +0 | StartModule - You have an unsupported System Name for this module: "Atari 2600". Only the following System Names are suppported: "" 22:26:17:013 | MD | INFO | +0 | PluginInit - Started 22:26:17:013 | MD | INFO | +0 | CheckFile - Checking if C:\Users\Matt\Documents\Interface\hyperspin\Databases\Atari 2600\Atari 2600.xml exists 22:26:17:041 | MD | INFO | +31 | BuildAssetsTable - Started - Building Table for: Game Logo|System Logo 22:26:17:042 | MD | INFO | +0 | BuildAssetsTable - Ended 22:26:17:043 | MD | INFO | +0 | BuildAssetsTable - Started - Building Table for: Artwork1|Box Art|Cartridge|Flyers|Letters|Other 22:26:17:729 | MD | INFO | +688 | BuildAssetsTable - Ended 22:26:17:731 | MD | INFO | +0 | BuildAssetsTable - Started - Building Table for: Game Video|System Video 22:26:17:733 | MD | INFO | +0 | BuildAssetsTable - Ended 22:26:17:733 | MD | INFO | +0 | PluginInit - Ended 22:26:17:759 | MD | INFO | +31 | StartModule - Ended 22:26:17:759 | MD | INFO | +0 | BezelGUI - Started 22:26:17:811 | MD | INFO | +47 | BezelGUI - Ended 22:26:17:811 | MD | INFO | +0 | GlobalUserFunction.StartUserFeatures - Starting 22:26:17:811 | MD | INFO | +0 | GlobalUserFunction.StartUserFeatures - Ending 22:26:17:812 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - Fullscreen: true 22:26:17:812 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - ScreenZoom: autoHL 22:26:17:812 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - CenterScreen: true 22:26:17:813 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - DiskSwapKey: 22:26:17:813 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - Bezel_Top_Offset: 31 22:26:17:813 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - Bezel_Bottom_Offset: 8 22:26:17:814 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - Bezel_Left_Offset: 8 22:26:17:814 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Settings] - Bezel_Right_Offset: 8 22:26:17:814 | MD | INFO | +0 | BezelStart - Started 22:26:18:011 | MD | INFO | +203 | Bezel - Game will be moved to monitor 1 if RL finds a valid bezel to be show. 22:26:18:037 | MD | WARNING | +31 | Bezel - Bezels are enabled, however none of the Bezel files, with extensions png|gif|tif|bmp|jpg exist on the bezel folders. 22:26:18:037 | MD | INFO | +0 | Adding extra fullscreen fake bezel image 22:26:18:037 | MD | INFO | +0 | BezelStart - Ended 22:26:18:038 | MD | INFO | +0 | Module Setting - [Zaxxon (USA)] - Resolution: 320x210 22:26:18:038 | MD | INFO | +0 | Run - Running: C:\Users\Matt\Documents\Interface\hyperspin\Emulators\Stella\Stella.exe -fullscreen 0 -center 1 -tia.zoom 3 "C:\Users\Matt\Documents\Interface\Games\Atari2600\Zaxxon (USA).bin" 22:26:18:253 | MD | INFO | +219 | WinWait - Waiting for "Stella ahk_class SDL_app" 22:26:18:848 | MD | INFO | +594 | WinWaitActive - Waiting for "Stella ahk_class SDL_app" 22:26:26:477 | MD | INFO | +7625 | CloseProcess - Started, user requested to end launched application 22:26:26:477 | MD | INFO | +0 | WinClose - Closing: Stella ahk_class SDL_app 22:26:26:714 | MD | INFO | +234 | CloseProcess - Ended 22:27:03:503 | MD | ERROR | +36781 | ScriptError - There was an error waiting for the window "Stella ahk_class SDL_app" to become active. Please check you have the correct version emulator installed for this module, followed any notes in the module, and have this emulator working outside your Frontend first. Also turn off Fade to see if you are hiding your problem. 22:27:03:503 | MD | INFO | +0 | ExitModule - Started 22:27:03:503 | MD | INFO | +0 | UpdateStatistics - Starting Updating Statistics 22:27:03:753 | MD | INFO | +250 | UpdateStatistics - Game section statistics updated. 22:27:03:753 | MD | INFO | +0 | GlobalUserFunction.PostExit - Starting 22:27:03:753 | MD | INFO | +0 | GlobalUserFunction.PostExit - Ending 22:27:03:753 | MD | INFO | +0 | ExitModule - Ended End of Module Logs 22:27:03:831 | RL | INFO | +47453 | Main - Module ended, exiting RocketLauncher normally 22:27:03:831 | RL | INFO | +0 | ExitScript - Started 22:27:03:846 | RL | INFO | +16 | ExitScript - Checking what application is currently in focus. 22:27:03:846 | RL | INFO | +0 | ExitScript - HyperSpin is currently active. Proceeding with exit 22:27:03:878 | RL | INFO | +31 | SystemCursor - Restoring mouse cursor 22:27:03:893 | RL | INFO | +16 | ExitScript - Restored cursor 22:27:03:909 | RL | INFO | +15 | ExitScript - Ended [/code]
  3. I had everything working good (I only use Mame, and Stella as my emulators) but after a recent upgrade of Rocket launcher (Initiated by the program itself) The Atari 2600 and NES games do not work. Mame works fine still but with the others it goes to the loading screen and gives verbal loading complete and then just sits there on the loading screen. The only way out is to force crtl alt delete quit. The log looks good and shows Main - Running module but that is where it stops. Any suggestions, I hate to have to start all over. Dammes
×
×
  • Create New...