Jump to content

SteveB69

Platinum Member
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SteveB69

  • Rank
    Full Member
  • Birthday 06/05/1969

Profile Information

  • Location
    Worthing

Converted

  • Location
    Brighton, UK
  1. Can I jump in here please as I seem to have a similar problem. I only have 15 Mame Roms. However Hyperspin just displays loads of games that I don't have. I just want it to display the games within my Roms folder. I'm running Hyperspin 1.5.1 & under Wheel Settings - Mame - Emulator I cannot see any display Roms only checkbox? Been googling this for a day or so now & can't find anyway to get rid of the other games. Appreciate any helps.
  2. SteveB69

    SteveB69

  3. >>>Maybe someone else on the HS forum maybe able to jump into the convo and assist you with your issue. I do hope so, I am so missing my LEDS & Contactors!
  4. I've just spoken to Randy & apparently it doesn't matter that the device is labelled Dev 2. I bought 2 ledwiz for different machines so only 1 x Dev 2 ledwiz is in my cab? I still have my old ledwiz Dev 1 & had this plugged in but it didn't make it work.
  5. Until recently I had a happy working cab that supported one ledwiz drive. I managed to blow this drive so ordered 2 new ones from groovygame gear. The two new ones are both labelled Dev 2. I cannot for the life of me to get the ledwiz to work with tables in VP. So far I have it working under the lum aura control, under the DOF test config panel & it also works in ledblinky. I have tried this using the Legacy output & the Direct Output Framework. Have configured my ledcontrol.ini via the [site reference removed] config tool. I've created different table folders, one for legacy & one for DOF. i've un-installed VP & re-installed. I don't know what to do, I've emailed groovygame for support & posted loads of various forums but zilcho! Can anyone teamviewer to my PC (or similar) & see what I'm doing wrong. If you can help please PM me & we can arrange a price & a time asap to do it? Thanks
  6. Mine keeps saying, no new media as off (insert date) I'm currently a gold member, do I need to be a platinum member to use hypersync?
  7. Can you elaborate please, what is shooter lane switch? Yes I have read the guide at that link, well I have looked at it & re-read the tutorial Ledwiz-Pacdrive word doc & it is slowly sinking in! Knowing what each 0,0,0, etc stands for makes a big difference. I'm still confused re Rom names in ledcontrol.ini IE Medieval Madness is listed in ledcontrol.ini as mm where as the Rom I am playing is mm_10 What lettering do I put if I want to add a table to the ledcontrol.ini Light bulb moment, does Ledwiz work with games that don't run a DMD but a B2S.exe? This could be the cause of some of my problems?
  8. Indiana Jones ij,L88,W88 Blink,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 The Start light flashes continuously, the Launch button stays lit at all times? The lines are identical to my medieval madness???
  9. Update. As said Fathom lights stay on. - Edit that, no they don't it was PinballX doing that. I'm really trying to understand this script but am not. Now trying Bad Cats now. Which isn't working with the start & launch. My rom is bcats_l5 ledcontrol.ini bcats,ON,W14 Blink,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 If I go to ledwiz configuration, add the bad cats & download the saved new config file, it reads exactly the same? What does it all mean? A table that does work, Medieval Madness mm,L88,L87,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 What does the L87,L88 mean, why does Bad Cats have on, W14???
  10. Just run a test, Now when I start Fathom, both the Start & Launch lights stay on solid? It's a good step though :-)
  11. I did have ledcontrol 2.4.6 so have just updated that, fingers crossed, will have a play tonight, I'll report back. :-)
  12. I'm having trouble to get some tables to work with ledwiz. For now just my Start & Launch. Fathom table. The game was already listed in my ledcontrol.ini fathom,on,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 I tried as is, Neither light lit. So I changed to fathoma,L88,W18 Blink,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 fathoma is the Rom name I have, L88, W18 Blink I copied from the cactus canyon line which works for me. But still not working, I have tried various permutations but so far have not managed to get one non working table to work?
  13. I'm using the current version on the site 603?
  14. Got my ledwiz wired up, working on most tables & will be producing a dummys guide to installation shortly :- I want to get one thing sorted first & that is how to get the ledwiz to work with tables it doesn't work with out the box. Is there some coding in the table script I should add somewhere? I've used the ledwizconfig tool & generated a new config file for the relevant table but it hasn't made a change? Am trying this out on sure shot & medieval madness 2.3.4
×
×
  • Create New...