Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Announcement

    Sorry for the recent downtime. Still much to do but we have the site updated, secure and back online.  Expect more changes.

holaplaneta

Platinum Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About holaplaneta

  • Birthday 06/06/1982

Profile Information

  • Location
    Los Angeles

Converted

  • Location
    Los Angeles USA

holaplaneta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. I really appreciate your time and all the answers and guidance you have been giving me. I tried replacing the sxs.dll file in the HS folder, and installed the x86 2010, 2012, 2013 and 2015, 2017, 2015-2019 C++ redistributables and the x86 and x64 versions of Windows Desktop Runtime, and unfortunately the issue is still there. The debug log is pretty much the same (attached here). I suppose my last resort would be to try every step of what this user mentions, and see if I manage to nail it: Thank you. If one day there's a workaround to about this issue, I would much appreciate a direct message to let me know. Now, I have two machines that won't run Hypersync... debug.log
  2. Hi there, I just installed all the x64 2010, 2012, 2013 and 2015, 2017, 2015-2019 C++ redistributables and the problem persists in my WIN 10 machine. I did notice that the following line disappeared from the debug.log file though: at System.Windows.Forms.AxHost.CreateWithoutLicense(Guid clsid) I wonder if there is a way to find out and localize the missing DLL or COM file. Any other ideas? Thank you.
  3. Thank you for the reply. I will check on this and report back. Do you know where can I get the C++ redistributables without creating an account or logging in?
  4. Hi there, I am having this Critical Error when I try to run HyperSync. It is the first time I am trying to run it on this machine. I have win 10 with the latest .NET Framework 4.8 installed. System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)) at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.CoCreateInstance(Guid& clsid, Object punkOuter, Int32 context, Guid& iid) at System.Windows.Forms.AxHost.CreateWithoutLicense(Guid clsid) at System.Windows.Forms.AxHost.CreateWithLicense(String license, Guid clsid) at System.Windows.Forms.AxHost.CreateInstanceCore(Guid clsid) at System.Windows.Forms.AxHost.CreateInstance() at System.Windows.Forms.AxHost.GetOcxCreate() at System.Windows.Forms.AxHost.TransitionUpTo(Int32 state) at System.Windows.Forms.AxHost.CreateHandle() at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible) at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible) at System.Windows.Forms.AxHost.EndInit() at HyperSync.Forms.Secondary.Subscribe.InitializeComponent() at HyperSync.Forms.Secondary.Subscribe..ctor() at HyperSync.Forms.Primary.MainWindow..ctor() at HyperSync.Program.Main() I already had a similar problem more than 3 years ago and today I decided to run HyperSync on another machine, all new parts, in another part of the country... and the same thing persists. I see that my previous post went unresolved for many users that had the same issue. I wonder if now there´s an update or more knowledge to address this problem. Thank you for your support.
×
×
  • Create New...