Jump to content

waddlecaudle

User
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About waddlecaudle

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Location
    Wilmington, NC
  1. @thcdgaf I redid the transition process and that did it. Thanks so much guys for the help!
  2. Hey @kylecp1979 I was hoping to avoid a full reinstall. I can assume (since updating retroarch didn't work) it is something in my HyperLaunchHQ configuration for the individual wheels that is causing it or the RocketLauncherUI configuration for the emulator so I am going to try setting some of those back to default and see how it goes. @thcdgaf I can open all games fine from RocketLauncherUI, it is only from Hyperspin I am having any issues. Thanks for the help/recommendations guys
  3. @thcdgaf just updated to the latest stable version. Now I'm getting a blank console and retroarch doesn't load (similar situation as explained before just console instead of blank screen). The roms should be good, just used random ones as an example but all of them I have run directly through retroarch run. Thanks for all suggestions.
  4. So I know this is specific, but it seems some other articles/posts run into a somewhat similar issue. I have Retroarch, and from the RocketLauncherUI I am able to successfully load all of the emulators I want to. However, from Hyperspin, only the most recently emulator loaded directly from Retroarch will successfully load, all others go to a black screen. Example. If I load Super Mario 64 from Retroarch using detect core it loads perfectly. I can then go into Hyperspin and load Goldeneye64 no problem. Now if I go to load Sonic the screen goes black. Back out, open Retroarch, detect core load Sonic. Loads fine. Go back to Hyperspin, load Lion King for Sega and all is well. Go to load Goldeneye64 and get a black screen. This can be repeated for other systems, so it seems it is dependent on the most recently loaded system. I have turned on settings per core and turned them off. Off it loads a window with an overflow of gibberish (likely from the bad core config). This goes for the settings in RocketLauncherUI and Retroarch. I can't figure it, but it is so close to working... Rather frustrating. Also, have the specific cores selected for each system in the system specific Retroarch configuration within RocketLauncherUI. Any help is appreciated. Windows 8.1.
×
×
  • Create New...