Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Announcement

    Sorry for the recent downtime. Still much to do but we have the site updated, secure and back online.  Expect more changes.

crom

User
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crom

  1. They are unzziped and renamed with dons renamer like the other systems i have...
  2. I have now 3 systems running, NES, súper NES and génesis, n64 try to boot but then comes back to the menú, any One has the same problem?
  3. Other cuestión is, is necesary to load the core Of every machine i want to play before launching hyperspin?
  4. Ok, after loading the core in retroarch now works....but when i want to close a game in hyperspin ,it comes back to the retroarch menú, is it that normal?
  5. i have no luck, and i am doing this tut step by step, and my roms are renamed exactly as the xml file says with don´s tool, so i don´t know what the fuck is the problem,i copy the Hyperspin to my shield root folder, and i have tried several times editing the roms path, but it doesn´t worl either, always says trying to launch missing rom. could it be the emulator (retroarch) path the problem?, i copied the android_settings exactly as the tut says: [exe info] path=H:\hyperspin\emulators\Super Nintendo Entertainment System\ rompath=Emulators/Super Nintendo Entertainment System/roms/ userompath=true exe=com.retroarch/com.retroarch.browser.retroactivity.RetroActivityFuture romextension=zip parameters=cores/bsnes_mercury_performance_libretro_android.so searchsubfolders=false pcgame=false winstate=HIDDEN hyperlaunch=true Per_Game_Modules=false Skipchecks=false Hide_Cursor=use_global Hide_Desktop=use_global Hide_Taskbar=use_global CPWizard_Enabled=use_global CPWizard_Delay=use_global CPWizard_Params=use_global Fade_In=use_global Fade_Out=use_global Fade_Color=use_global Fade_In_Duration=use_global Fade_Out_Duration=use_global Fade_In_Delay=use_global 7z_Enabled=use_global 7z_Extract_Dir=use_global 7z_Delete_Temp=use_global Keymapper_Enabled=use_global Keymapper=use_global MultiGame_Enabled=use_global MultiGame_Background_Color=use_global MultiGame_Side_Padding=use_global MultiGame_Y_Offset=use_global MultiGame_Image_Adjust=use_global MultiGame_Font=use_global MultiGame_Text_1_Options=use_global MultiGame_Text_1_Text=use_global MultiGame_Text_2_Options=use_global MultiGame_Text_2_Offset=use_global MultiGame_Use_Sound=use_global MultiGame_Sound_Frequency=use_global MultiGame_Exit_Effect=use_global MultiGame_Selected_Effect=use_global MultiGame_Use_Game_Art=use_global MultiGame_Art_Folder=use_global [filters] parents_only=false themes_only=false wheels_only=false roms_only=false [themes] use_parent_vids=false use_parent_themes=false animate_out_default=false reload_backgrounds=true [wheel] alpha=.15 small_alpha=1 style=normal speed=high pin_center_width=500 horz_wheel_y=512 vert_wheel_position=right y_rotation=center norm_large=360 norm_small=230 vert_large=400 vert_small=240 pin_large=500 pin_small=200 horz_large=240 horz_small=150 letter_wheel_x=800 letter_wheel_y=384 text_width=700 text_font=Style4 small_text_width=260 large_text_width=400 text_stroke_size=6 text_stroke_color=0x000000 text_color1=0x00BFFD text_color2=0xFFFFFF text_color3=0x00BFFD color_ratio=139 shadow_distance=0 shadow_angle=45 shadow_color=0x000000 shadow_alpha=1 shadow_blur=0 [pointer] animated=true x=975 y=360 [video defaults] path=H:\hyperspin\Media\Super Nintendo Entertainment System\Video\ [sounds] game_sounds=true wheel_click=true [navigation] game_jump=50 use_indexes=false jump_timer=400 remove_info_wheel=true remove_info_text=true use_last_game=false last_game=Wario's Woods (E) random_game=false start_on_favorites=false [special Art A] default=true active=true x=512 y=720 in=0.4 out=0.4 length=3 delay=0 type=normal start=bottom [special Art B] default=true active=true x=512 y=740 in=0.4 out=0.4 length=3 delay=0 type=fade start=none [special Art C] active=false x=512 y=384 in=0 out=0 length=3 delay=10 type=fade start=none [Game Text] game_text_active = true show_year = true show_manf = true show_description = true text_color1 = 0xFD070B text_color2 = 0xFD070B stroke_color = 0x000000 text_font = Style3 text1_textsize=26 text1_strokesize=7 text1_x=32 text1_y=610 text2_textsize=36 text2_strokesize=8 text2_x=30 text2_y=640
  6. I suck,i downloaded the XML file from here, replaced the original One, put muy roms un the roms folder,and then usted the dons to rename them to match the XML file un database. Then i open the hyperspin con shield tv and again it says the ROM doesn't existe,could anyone upload a step by step con images,i dont know where am i failing. I have tried romd un zip and 7z
  7. Sorry i mean edit the name Of my roms to match the XML,isnt that? , thanks
  8. Sting i have not edited the XML, so maybe there is the problem. Hyperspin launch ok the main menú, and then says trying to Play ROM not existing ir somerhing like that, i didnt know nothing about the xml , thank you, i will try to make muy Rom's names to match with the xml,anda will post the results, again, than you.
  9. Sevenseal, i hace edited the rompath like you told me, but the One it says only path, must i edit it?, must i write un the .ini where the emulator is?, if you can post an example Of your ini?
  10. just removed, still no luck, is there any step am i missing?, must i configure the emulator path?, must i configure something in retroarch, i already updated all cores and these things...
  11. exe info] path=H:\hyperspin\emulators\Super Nintendo Entertainment System\ rompath=/sdcard/Hyperspin/Emulators/Super Nintendo Entertainment System/roms/ userompath=true exe=com.retroarch/com.retroarch.browser.retroactivity.RetroActivityFuture romextension=zip parameters=cores/bsnes_mercury_performance_libretro_android.so searchsubfolders=false pcgame=false winstate=HIDDEN hyperlaunch=true Per_Game_Modules=false Skipchecks=false Hide_Cursor=use_global Hide_Desktop=use_global Hide_Taskbar=use_global CPWizard_Enabled=use_global CPWizard_Delay=use_global CPWizard_Params=use_global Fade_In=use_global Fade_Out=use_global Fade_Color=use_global Fade_In_Duration=use_global Fade_Out_Duration=use_global Fade_In_Delay=use_global 7z_Enabled=use_global 7z_Extract_Dir=use_global 7z_Delete_Temp=use_global Keymapper_Enabled=use_global Keymapper=use_global MultiGame_Enabled=use_global MultiGame_Background_Color=use_global MultiGame_Side_Padding=use_global MultiGame_Y_Offset=use_global MultiGame_Image_Adjust=use_global MultiGame_Font=use_global MultiGame_Text_1_Options=use_global MultiGame_Text_1_Text=use_global MultiGame_Text_2_Options=use_global MultiGame_Text_2_Offset=use_global MultiGame_Use_Sound=use_global MultiGame_Sound_Frequency=use_global MultiGame_Exit_Effect=use_global MultiGame_Selected_Effect=use_global MultiGame_Use_Game_Art=use_global MultiGame_Art_Folder=use_global [filters] parents_only=false themes_only=false wheels_only=false roms_only=false [themes] use_parent_vids=false use_parent_themes=false animate_out_default=false reload_backgrounds=true [wheel] alpha=.15 small_alpha=1 style=normal speed=high pin_center_width=500 horz_wheel_y=512 vert_wheel_position=right y_rotation=center norm_large=360 norm_small=230 vert_large=400 vert_small=240 pin_large=500 pin_small=200 horz_large=240 horz_small=150 letter_wheel_x=800 letter_wheel_y=384 text_width=700 text_font=Style4 small_text_width=260 large_text_width=400 text_stroke_size=6 text_stroke_color=0x000000 text_color1=0x00BFFD
  12. Hello!, i am getting problems setting up this thing, i have downloaded and installed Hyperspin and retroarch in my shield pro,created the folder hyperspin and downloaded everything into it,edited the .ini and moved the Hyperspin folder to the root of the shield. In the ini (super nintendo) i have like this, /sdcard/hyperspin/Emulators/Super Nintendo Entertainment System/roms/ , that´s the path it´s supposed where hyperspin must search for the roms, isn´t it?. So hyperspin launch ok, but it says no rom.... Can anyone help me please?
×
×
  • Create New...