Jump to content

Question

Olá pessoal!

Há algum problema com o HS, pois não funciona no windows 10 quando atualizado nova Build.

Anteriormente funcionava, após duas atualizações sem jogar, não consegue mais iniciar.

Evidências: Ao clicar no executável, padrão ou já configurado com vários jogos, percebe-se nível de processos da CPU aumentar e após parar. Parece que tenta executar e algo o bloqueia e não permite seu início.

O que poderia ser? Algiém com este problema e resolveu no windows 10?

 

Obrigado

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ola, tive o mesmo problema ao atualizar meu windows 10 e parando de funcionar o hyperspin.exe. A solução para isto é voce se logar no site oficial do hyperspin e fazer o download do (HyperSpin_1.5.1_Upgrade) e substitua todos arquivos na raiz hyperspin.

obs: ao tentar abrir pela primeira vez o windows ira bloquear como arquivo desconhecido, voce tera que clicar em concordo mesmo assim, abraço!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By zanaga
      Hola como estan?
      estoy teniendo un problema con menu, baje un pack de n64 y cuando lo instalo el dibujo de anterior/siguiente juego no aparece abajo en el medio sino que esta en todo el centro de la pantalla y no se como acomodarlo (Adjunto imagen del menu al que me refiero)
       
      El otro problema que tengo es que cuando instalo los juegos del pack famicon de 550 juegos solo me reconoce 79, es la primera vez que me pasa, rehago la database y solo reconoce 79.
       
      Muchas gracias por su ayuda

    • By hawkfanz
      I use rocketlauncher to start mame64 games in hyperspin but the first game on a fresh windows startup takes 20 seconds to start.  After closing this game the next game will open almost immediately. I know others have asked this question but I can’t find a solution. I have no anti-virus running, no windows defender, no rocketlauncher fades or bezels. I updated the mame64 version to the 209 no nag from 197 no nag with no change. Any help or suggestions would greatly be appreciated!!
    • By roguen1
      Hello , i don't know if this is the correct place to post this , but i have a problem for a while that i have never figured out whats cause it , and is the fact of that in the transitions , from start to end, it appear this horizontal lines all over the screen , and it's bit annoying , i have done everything to trying to resolve this issue (update drivers , windows , download hyperspin again etc) and it still there , what could be? 
      (sorry if my english is bad)
       

×
×
  • Create New...