Jump to content
HyperSync, HyperList and FTP are now back online ×

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Leonhale

wheel art not showing

Recommended Posts

hi ther everyone i am currently 75% the way through my hyperspin arcade machine build but im having some trouble with the wheel artwork, i have downloaded all the arwork and put it into the wheel folder but when i open hyperspin i see no results so far it works on gameboy advance but for the other systems i cant get it to work. has anyone had this problem and got any suggestions, would be much appritiated :)

post-59163-0-61669700-1462031562_thumb.jpg

post-59163-0-34481200-1462031589_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

they gotta be named the same as xml and placed in hyperspin/media/whatever system is/images/wheel

Sent from my LGL16C

Share this post


Link to post
Share on other sites

there are named exactly the same as they were genrated from the roms location  so i wasnt downloading unecessary artwork :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

there are named exactly the same as they were genrated from the roms location  so i wasnt downloading unecessary artwork :(

 

 

your XML name = 1942

your wheel name = 1942 (Japan USA)

 

something needs to change,  and more than likely you need to get an official XML from here

http://hyperlist.hyperspin-fe.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahh thank you very much just tried this and it worked pefect, probly never would have notciced hahah , think i jut needed a second pair of eyes as its easy to over look those mistakes when you have been workin on it for most of the day hahaah , again thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...