Jump to content

xantari

Platinum Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xantari

  • Rank
    HyperNewbie
  • Birthday 03/08/1975

Converted

  • Location
    Somewhere
  1. Sorry for the delay. here is the log: 05:47:16 PM | HyperSpin Started 05:47:16 PM | Going FullScreen 05:47:16 PM | LEDBlinky is set to active 05:47:16 PM | Found LEDBlinky.exe 05:47:16 PM | Running LEDBlinky 05:47:17 PM | Command Line is: "D:\HyperSpin\LEDBlinky\LEDBlinky.exe" 1 05:47:17 PM | Checking for updates 05:47:17 PM | Update Check Complete 05:47:17 PM | Startup program: Randomizer.exe 05:47:17 PM | Startup params: 1 05:47:17 PM | Working directory: D:\HyperSpin\ 05:47:17 PM | Window State: NORMAL 05:47:17 PM | Launching Randomizer.exe 05:47:17 PM | Command Line is Randomizer.exe 1 05:47:19 PM | Playing intro video 05:47:23 PM | Error intializing joysticks 05:47:23 PM | Menu Mode is multi 05:47:23 PM | Loading Main Menu.xml 05:47:23 PM | Main Menu.xml successfully loaded 05:47:23 PM | Main Menu wheel loaded successfully 05:47:24 PM | Command Line is: "D:\HyperSpin\LEDBlinky\LEDBlinky.exe" 8 05:47:24 PM | Loading Super Nintendo Entertainment System.xml 05:47:24 PM | Command Line is: "D:\HyperSpin\LEDBlinky\LEDBlinky.exe" 7 "Super Nintendo Entertainment System" 05:47:24 PM | Main Menu.xml successfully loaded Here is screenshot. http://www.dumpt.com/img/viewer.php?file=8dxrdcsya03xypv8f5p5.png
  2. I have randomizer set to rotate the intro videos. If I run randomizer manually it rotates the videos just fine, However hyperspin doesn't seem to be calling it properly. The log file indicates it is being called properly though, which is wierd. Anyone else have issues with randomizer and HS 1.4?
  3. Can you explain why you can't use LEDBlinky with retroarch? (I'm pretty new here, still trying to get my hyperspin setup working and interfaced with LEDBlinky).
×
×
  • Create New...