Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kenny Pilgrim

Help: Videos not displaying correctly in Mame Wheel

Recommended Posts

Hi Guys,

 

So I've updated to 1.4 and RL the only problem I'm having now is that some of the vids aren't displaying in my MAME wheel. I can hear the audio from the vids but I have no actual visual display.

 

Can anyone help please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does that particular game have a theme? If not try checking "Reload Backgrounds" in HyperHQ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does that particular game have a theme? If not try checking "Reload Backgrounds" in HyperHQ.

All the games have the themes, I can hear the sound from the vids but getting no visual display. It's not for all its just some of them. They were all working fine before I upgraded. Do I need to check the rom to see if it matches the vid? Then again why can I hear the sound but yet no vid? Hhhmmmmmm strange!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Rom name won't matter for displaying a video but the video should be named correctly of course. If you have everything off HyperSync then you should be OK.

 

Which game for example is causing trouble and does the video play outside of HS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Rom name won't matter for displaying a video but the video should be named correctly of course. If you have everything off HyperSync then you should be OK.

Which game for example is causing trouble and does the video play outside of HS?

Yeah every thing plays fine, Off the top of my head vids range from After Burner Age of Darkness, Sonic , Double Dragon there's a good few that don't come up. Everything is from Hyper Sync

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah every thing plays fine, Off the top of my head vids range from After Burner Age of Darkness, Sonic , Double Dragon there's a good few that don't come up. Everything is from Hyper Sync

So I've tried to play some of the vids outside of HS and I'm now getting the messages This Item was encoded in a format that's not supported

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've now installed all codec packs and some vids work outside of Hyperspin and some don't but yet if i select windows media player to play them they play fine, is there anyway HS can you use media player as the default video player? I'm not tech minded like some of you guys so I'm probably asking for a miracle lol any help is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

About 100+ videos have been remade by Circo, and synced through hyperspin. There is a thread at emumovies. There is a codec problem, resulting in only audio but no video. I have the same problem, but Circo is aware and working on it. Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

That explains that then, thanks for the reply bro much appreciated. I was driving myself crazy thinking I had messed something up lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem, and I'm using and integrated GPU (I3 Intel).

 

is that the problem? Do I need a dedicated GPU?

 

EDIT: I got the videos from other source and all is working. However, the other videos worked fine with VLC.. so probably it was a codec thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I had the issue of videos playing sound but no image in HyperSpin. They are in mp4 format and played correctly in Windows Media Player fine when I had installed a Codec pack. But no way in HyperSpin.

I found a pretty simple way using HandBrake to convert them (using the "optimize for web" option). I wrote a Powershell script to automatically convert a whole directory content to another, you can find it there : https://github.com/petitssuisses/hyperspin/blob/master/ps_hyperspin_mp4convert.ps1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • By Bjalready
      Pack média complet
    • By Bjalready
      Pack média complet - Arcade Classics
       
      Utilise les ROMs MAME avec MAME, MESS ou RetroArch
       
    • By Nellino
      Hi, 
       
      i am new in this hyperspin world and i would like to understand if there is the possibility to change the paths of the media, I have seen that it is possible to do it for videos in hyperHQ but I cannot understand how to also change the paths of the wheels and themes.... use hyperspin + rocketlauncher 

      Thanks
×
×
  • Create New...