Jump to content
Tinke

RL not found Wii ISO games

Recommended Posts

What is wrong? I have in rom folder wbfs and iso files. RL can find only wbfs files and no any red game on RL game list. But still all games work outside RL

Share this post


Link to post
Share on other sites

So have you added iso into the emulator section under Global? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, gigapig said:

So have you added iso into the emulator section under Global? 

Yes. there reads ISO and many more. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, gigapig said:

So have you added iso into the emulator section under Global? 

Why RL doesn’t show those games in red what it can’t find?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They need to be named exactly like they are in the database.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Spawk said:

They need to be named exactly like they are in the database.

Database Wii XML game names is same name what rom is. I can take few pics later today. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Spawk said:

They need to be named exactly like they are in the database.

 

IMG_20210409_231435__01__01.jpg

IMG_20210409_231652__01.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, my next guess would be that those files are not actually .iso? Could be .bin, .img, .ccd, .nrg... All will be seen as valid dtools images. Hard to tell without extensions being shown in windows.

I should note that RL's audit feature is just a filename checker. That's it! ...so there is not much else that it could be other than filename or extension. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...